Gratis verzending in Nederland en Belgie
Gratis verzending in Nederland en Belgie

Betalen

Om de beste service waar te maken biedt Mijnsurvivalshop.nl ook een brede variatie aan betaalmogelijkheden aan zodat er altijd wel een passende methode voor jou te vinden is. Graag willen wij je uitleggen wat de mogelijkheden zijn:

Ideal

Met iDEAL kunt je vertrouwt, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankier programma bij een online aankoop. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Paypal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten en tevens gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Als je eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van PayPal bent, kunt je betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail. PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen in online winkels kunt betalen. Via PayPal kunt je ook betalen met creditcard. Hiervoor hoef je geen PayPal account te hebben.

Mistercash/Bancontact

Bancontact/ Mistercash is veruit de meest gebruikte online betaalmethode in België. Het biedt ongeveer dezelfde voordelen als iDeal.

Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 

KBC/CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode.

Creditcard

Bij Mijnsurvivalshop.nl is het tevens mogelijk om uw bestelling te betalen met uw credit card. Wij accepteren veel verschillende creditcards. De betaling verloopt via het Mollie platform en wij hebben geen toegang tot uw credit card gegevens. Bij een acceptatie van uw credit card gegevens bij het platform Mollie nemen wij uw bestelling direct in behandeling.