WOW0821240209BLCLJLLLML

Over Ons

Wij zijn een Limburgs team van enthousiaste eigenaren die trots zijn op onze klantenservice en producten van wereldklasse. Kortingknallers.com is opgericht met één leidend principe, namelijk om jou de meest essentiële producten van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs te leveren. Kortingknallers.com wordt ondersteund door een betrokken en goed geïnformeerd klantenservice team dat je bij elke stap bijstaat.

We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat je bestelling correct wordt geïnspecteerd en tijdig wordt verzonden. We hebben een eenvoudige klantenservice filosofie, die wordt bepaald door één principe:

  • Als de klant niet gelukkig is zijn wij dat ook niet. We zullen er dan ook alles aan doen om je te ondersteunen in het aankoop proces. Ook bieden wij aftersales service waarbij al je vragen ná de aankoop beantwoord zullen worden.

Daarom bedanken we je dat je de tijd hebt genomen om onze website te bezoeken, zelfs als je niet op de markt bent om iets te kopen, klik rond en aarzel niet als je vragen of opmerkingen hebt. Wij horen graag van onze klanten.

Toegevoegd aan Winkelmand!