WOW0821240209BLCLJLLLML

Ruilen en Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met een product? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij ons is het mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wij verplichten je niet om de reden van het retourneren hierbij te vermelden, maar we zijn wel erg benieuwd.

 

Let op! Neem altijd contact met ons op voordat u een product retour stuurt.


De producten dienen ongebruikt, in originele staat geretourneerd te worden. Zo kunnen we er iemand anders weer blij mee maken. Wanneer wij een product niet in een goede staat ontvangen nemen we de retournering niet in behandeling.


De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track & Trace code. 


Om te retourneren kun je het retourformulier downloaden en uitprinten. Wij verzoeken je deze in te vullen en mee te sturen met het product voor een snelle en correcte afhandeling. 


Zodra wij je retourzending hebben ontvangen krijg je via de mail een retour bevestiging. Op het moment dat jij deze mail krijgt, ontvang je binnen maximaal 10 werkdagen het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling hebt betaald. Verzendkosten van de order krijg je bij ons niet terug.

Klik hier voor het Retour Formulier!

Toegevoegd aan Winkelmand!