Gratis verzending in Nederland en Belgie
Gratis verzending in Nederland en Belgie

Verzending en Levering

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, maar vinden het daarnaast ook belangrijk dat we onze producten tegen een zo laag mogelijke prijs kunnen aanbieden.

Daarom hebben wij de afspraak met onze leveranciers dat zij de producten direct naar jou toe sturen. Dit betekent dat wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Hierdoor kunnen wij onze producten voor een lage prijs aanbieden en kunnen wij de internationale verzendkosten voor eigen rekening nemen.

De levertijd is daarom per product verschillend, dit is afhankelijk van de locatie waarvan wij het moeten versturen. We hebben verschillende magazijnen en internationale directe leveranciers waar we mee samen werken, we streven ernaar zendingen binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden.

Na het verzenden van de bestelling kan de bezorging 1 tot 20 (vaak minder) werkdagen in beslag nemen, de termijn hiervan is afhankelijk vanuit welk magazijn de zending afkomstig is. Meer informatie hierover krijg je per e-mail in de orderbevestiging. 


Gratis artikelen:
Voor promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we €6.95 verzendkosten.